Piškótový dezert s čokoládou

2002-09-11

Ingrediencie

  • Upečené piškótové cesto, 150 g čokolády na varenie, 30 g stuženého tuku, 4 lyžice rumu, 1 šľahačkovú smotanu, 1 stužovač smotany, 50 g mletých orechov.

Postup

Krok 1

Čokoládu polámeme a v menšej nádobe necháme v rúre alebo nad parou zmäknúť. Pridáme tuk a nad parou, vo vodnom kúpeli vymiešame na tekutú polevu. Zo smotany a stužovača vyšľaháme šľahačku. Upečené piškótové cesto polámeme na kusy, poukladáme na tanier. Prelejeme čokoládovou polevou, pokvapkáme lyžicou rumu, ozdobíme šľahačkou a posypeme strúhanými orechmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1097
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1098

Podobné recepty:
  • Koláč 'prešívaná deka'

    Koláč 'prešívaná deka'

  • Pagáčiky z ovčieho tvarohu

    Pagáčiky z ovčieho tvarohu

  • Bryndzový koláč

    Bryndzový koláč

kuk