Moravské zemiaky

2002-08-23

Ingrediencie

  • 1 kg zemiakov, 3 plátky z bravčového pliecka, 1 hermelín, 150 g šampiňónov, 1 šľahačku, 1 strúčik cesnaku, kučeravú petržlenovú vňať, sójovú omáčku, olej, soľ, rascu. Zeleninu na oblohu: 1 rajčinu, 1 uhorku, hlávkový šalát, sterilizovanú červenú repu.

Postup

Krok 1

Zemiaky pokrájame na kolieska a dáme na plech, ktorý vymažeme olejem. Na zemiaky poukladáme naklepané mäso, ktoré osolíme, okoreníme, potrieme prelisovaným cesnakom a pokvapkáme sójovou omáčkou. Nakoniec navrstvíme šampiňóny a na plátky pokrájaný hermelín. Zemiaky opäť posypeme rascou a všetko zalejeme šľahačkou. Pečieme 30 až 40 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1064
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1065

Podobné recepty:
  • Horčicová marináda na grilovanie

    Horčicová marináda na grilovanie

  • Smotanová šampiňónová omáčka

    Smotanová šampiňónová omáčka

  • Hrnčeková knedľa

    Hrnčeková knedľa

kuk