Ovocno-maslová pena

2003-10-22

Ingrediencie

  • 100 g kandizovaného ananásu a manga, broskyňový likér alebo sherry, 250 g masla, 4 žĺtky, 150 g práškového cukru.

Postup

Krok 1

Nahrubo posekané kandizované ovocie pokvapkáme likérom a necháme nasiaknuť. Maslo šľaháme asi 10 minút, pokým sa nezačne peniť a nezbelie. Pridáme žĺtky a cukor. Šľaháme ešte asi 5 minút. Nakoniec pridáme kandizované ovocie a penu zamiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 753
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

754

Podobné recepty:
  • Dvojfarebný shake

    Dvojfarebný shake

  • Horúce maliny

    Horúce maliny

  • Pre krvnú skupinu 0: sójové mlieko ochutené mletým kardamonom a čerstvým zázvorom

    Pre krvnú skupinu 0: sójové mlieko ochutené mletým kardamonom a čerstvým zázvorom

kuk