Hliva na víne

2003-10-30

Ingrediencie

  • 400 g hlivy ustricovej, 2 cibule, 1 malú konzervu rajčinového pretlaku, cukor, 2 lyžice oleja, 1 dl suchého červeného vína, soľ, oregano, zmes korenia, citrónovú kôru.

Postup

Krok 1

Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájanú hlivu, osolíme a dusíme. Keď je hliva mäkká, pridáme pretlak, oregano, zmes korenia, citrónovú kôru a ešte krátko podusíme. Na záver podlejeme vínom, ochutíme cukrom, prípadne ešte korením.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1053
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1054

Podobné recepty:
  • Vzpružujúca ľadová káva

    Vzpružujúca ľadová káva

  • Zeleninové rizoto s hubami

    Zeleninové rizoto s hubami

  • Pirohy plnené tvarohovou plnkou

    Pirohy plnené tvarohovou plnkou

kuk