Zemiakové knedle plnené oškvarkami

2003-11-03

Ingrediencie

  • 400 g zemiakov, 150 g krupicovej múky, 200 g oškvarkov, 1 vajce, vodu, soľ.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvarené v šupke ošúpeme, prelisujeme, pridáme múku, vajce soľ a vypracujeme cesto. Cesto rozdelíme na rovnaké kúsky, ktoré roztlačíme a plníme zomletými oškvarkami. Uvarené knedle podávame s dusenou kyslou kapustou. Knedle môžeme pripraviť aj bez plnky, posypané upraženou cibuľou a poliate masťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1118
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1119

Podobné recepty:
  • Gnocchi carbonara

    Gnocchi carbonara

  • Mäso zapečené s jablkami a zemiakmi

    Mäso zapečené s jablkami a zemiakmi

  • Bruskety s olivovým krémom

    Bruskety s olivovým krémom

kuk