Jablkovočokoládová plnka II

2003-10-31

Ingrediencie

  • 3 kg ošúpaných a jadrovníkov zbavených jabĺk, 4 dl vody, 1 kg cukru, 100 g kakaa, 100 g čokolády na varenie, 1 vrecúško vanilkového cukru.

Postup

Krok 1

Jablká nadrobno pokrájame, zalejeme vodou a rozvaríme. Rozvarené jablká rozmixujeme. Rozmixované jablká ešte povaríme spolu s cukrom, kakaom, čokoládou a vanilkovým cukrom do zhustnutia. Ešte horúce dáme do malých pohárov, uzatvoríme a 15 minút sterilizujeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 801
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

802

Podobné recepty:
  • Jablkový koláč inak

    Jablkový koláč inak

  • Orieškovo čokoládová torta

    Orieškovo čokoládová torta

  • Kapustový mišmaš

    Kapustový mišmaš

kuk