Kapor na marmeláde

2002-10-22

Ingrediencie

  • 4 porcie kapra, 100 g masla, 100 g mandlí, 100 g hrozienok, ríbezľovú marmeládu, 1 dl červeného vína, 3 lyžice citrónovej šťavy, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Z kapra stiahneme kožu, pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme a opečieme z oboch strán na rozpálenom tuku. Keď je kapor skoro hotový, vyberieme ho a do výpeku pridáme ríbezľovú marmeládu, červené víno, posekané ošúpané mandle a hrozienka. Všetko necháme provariť. Vložíme späť opečené porcie kapra a prehrejeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 600
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

601

Podobné recepty:
  • Kapor s orechmi

    Kapor s orechmi

  • Losos na nórsky spôsob

    Losos na nórsky spôsob

  • Losos s fazuľovým pyré

    Losos s fazuľovým pyré

kuk