Jarný veniec

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg zemiakov, 2 vajcia,, 90 g múky, soľ, muškátový orech, 1 lyžicu parmezánu, 2 lyžice roztopeného masla, tuk na formu, balíček mrazenej zeleninovej zmesi, zelený šalát a reďkovky na oblohu.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvaríme v šupke, očistíme a prelisujeme. Pridáme 2 celé vajcia, 1 lyžicu roztopeného masla, parmezán, soľ, trochu postrúhaného muškátového orecha a múku. Vymiešame a dáme do vymastenej formy. Pečieme asi 40 minút v mierne vyhriatej rúre. Zeleninu podusíme na zvyšku masla. Upečený veniec vyklopíme na misu, stred vyplníme dusenou zeleninou, zvonku obložíme šalátovými listami a reďkovkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1626
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1627

Podobné recepty:
  • Dubákové rizoto

    Dubákové rizoto

  • Mrkvové kolieska

    Mrkvové kolieska

  • Zapekané šampiňóny III

    Zapekané šampiňóny III

kuk