Kapor na hlubocký spôsob

2002-06-17

Ingrediencie

  • 4 porcie kapra, 400 g zemiakov, 90 g slaniny, 4 strúčiky cesnaku, mletú červenú papriku, soľ, kayenské korenie, olej, maslo, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Porcie kapra prešpikujeme slaninou pokrájanou na tenké pásiky, obalené v červenej paprike, potrieme prelisovaným cesnakom zmiešaným so soľou, okoreníme a opečieme z oboch strán na oleji, podlejeme a podusíme. Podávame s uvarenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 726
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

727

Podobné recepty:
  • Losos s uhorkou

    Losos s uhorkou

  • Losos v bazalkovej omáčke so zemiakmi

    Losos v bazalkovej omáčke so zemiakmi

  • Závitky z kapra

    Závitky z kapra

kuk