Trojfarebné omáčky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2,5 dl šľahačkovej smotany, 1 majonézou (majolku), štipku soli, citrónovú šťavu, práškový cukor, 3 až 4 strúčiky cesnaku, 1 až 2 lyžice kečupu, za hrsť nadrobno nakrájaného kôpru, prípadne chren.

Postup

Krok 1

Šľahačkovú smotanu vyšľaháme a zmiešame s majonézou, pridáme trošku soli, citrónovej šťavy a práškového cukru. Hmotu rozdelíme na 3 časti. Do prvej pridáme roztlačený cesnak, do druhej kečup podľa chuti, do tretej nakrájaný kôpor. Môžeme použiť aj chren, alebo iné, čo máme radi. Používame na prelievanie za studena, ak chceme ozvláštniť jedlo chuťovo aj farebne.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 693
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

694

Podobné recepty:
  • Paprikové zemiaky

    Paprikové zemiaky

  • Zemiaky zapečené v ceste

    Zemiaky zapečené v ceste

  • Rezne v lístkovom ceste

    Rezne v lístkovom ceste

kuk