Šmatlavá kapusta

2002-05-09

Ingrediencie

  • 600 g bravčového karé bez kosti, 600 g kyslej kapusty, 120 g slaniny, 1 lyžicu bravčovej masti, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Pekáč vymastíme masťou a vystelieme ho plátkami slaniny. Na plátky slaniny navrstvíme kapustu. Z karé nakrájame veľké rezne (dvoma rezmi), ktoré cez fóliu rozklepeme. Rezne osolíme, okoreníme, na každý položíme kôpku kapusty, preložíme a poukladáme do pekáča. Medzi jednotlivé rezne dáme plátok slaniny. Zľahka posypeme kapustou. Prikryjeme alobalom, vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov Celzia a pečieme asi 80 minút. Alobal odstránime a pečieme ešte 20 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3340
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3341

Podobné recepty:
  • Beef Stroganov

    Beef Stroganov

  • Jahňacie kotlety zapečené so syrom

    Jahňacie kotlety zapečené so syrom

  • Teľacie na paprike II

    Teľacie na paprike II

kuk