Zemiakové placky s kapustou

2002-05-06

Ingrediencie

  • 600 g zemiakov uvarených v šupke, 100 g hrubej múky, 1 vajce, soľ, biele korenie, rozmarín, tymian, kyslú kapustu, kyslú smotanu, prerastenú slaninu a olej.

Postup

Krok 1

Postrúhané zemiaky vypracujeme s múkou, vajcom a soľou. Z cesta tvarujeme malé placky, ktoré z oboch strán osmažíme. Na oleji opražíme na kocky pokrájanú slaninu. Na jednotlivé placky dáme smotanu, pokrájanú kapustu a oškvarky zo slaniny.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1192
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1193

Podobné recepty:
  • Tatranské kapusta

    Tatranské kapusta

  • Cestoviny a ragú s čerstvej klobásy

    Cestoviny a ragú s čerstvej klobásy

  • Zeleninový puding s mäsom

    Zeleninový puding s mäsom

kuk