Poľská omáčka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 30 g masla, 30 g cibule, 30 g múky, 3,75 dl vývaru, 1,25 dl prírodného vína, citrónovú kôru, 20 g mandlí, 20 g hrozienok, 10 g cukru, soľ, 1 lyžicu ríbezľovej zaváraniny.

Postup

Krok 1

Na masle speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme múku a opražíme do ružova. Pridáme vývar a asi 15 minút varíme. Omáčku prepasírujeme, pridáme citrónovú kôru, hrozienka, na rezance pokrájané mandle, na karamel upražený, rozvarený cukor, soľ, víno a zaváraninu. Všetko spolu krátko povaríme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1130
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1131

Podobné recepty:
  • Zemiakové štrúdle

    Zemiakové štrúdle

  • Banán na grile

    Banán na grile

  • Perkelt z husacej pečene

    Perkelt z husacej pečene

kuk