Zubáč na provensálsky spôsob

2016-07-07

Popis

Chutné jedlo vhodné pre každého rybára.

Ingrediencie

  • 600 g zubáča
  • 100 g prerastene slaniny
  • 200 g póru
  • 200 g rajčín
  • 200 g zemiakov
  • biele víno
  • olivový olej
  • soľ
  • mleté biele korenie
  • provensálske korenie
  • drvené čierne korenie.

Postup

Krok 1

Zubáča vykostíme a pripravíme dlhé filé. Pór pokrájame na tenké kolieska, slaninu na rezančeky a spoločne osmažíme na troche oleja. Do filé z ryby zavinieme osmaženú zmes a závitky poukladáme na pekáč vymastený olivovým olejom. Okolo porcii ryby poukladáme striedavo tenké kolieska zemiakov striedavo prekladané kolieskami rajčín. Okoreníme, podlejeme vínom a pečieme asi 30 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1220
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1221

Podobné recepty:
  • Rybie filé so slaninou

    Rybie filé so slaninou

  • Morská belica na holandský spôsob

    Morská belica na holandský spôsob

  • Pstruh plnený hubami

    Pstruh plnený hubami

kuk