Tatársky biftek II

2002-04-08

Ingrediencie

  • 400 g pravej sviečkovej, 2 žĺtky, 1 cibuľu, cesnak, 2 lyžičky francúzskej horčice, 2 lyžičky obyčajnej horčice, 2 lyžice oleja, 3 lyžičky kečupu, 1 lyžičku worcestra, štipľavú omáčku (čili), 1 lyžičku sardelovej pasty, soľ, 1 lyžičku mletého čierneho korenia, korenie čili, 1 lyžičku mletej rasce, 2 lyžičky korenia karí.

Postup

Krok 1

Mäso naškriabeme nožom alebo zomelieme. primiešame žĺtky, olej a všetky ostatné ingrediencie. Mäsovú zmes natierame na hrianky potreté cesnakom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1363
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1364

Podobné recepty:
  • Cesnaková nátierka z obilia

    Cesnaková nátierka z obilia

  • Syrový kokteil

    Syrový kokteil

  • Plesňový syr plnený šampiňónmi

    Plesňový syr plnený šampiňónmi

kuk