Sardelovobryndzová nátierka

1970-01-01

Ingrediencie

  • 150 g bryndze, 1 lyžicu mletej červenej papriky, 1 lyžičku drvenej rasce, 1 nadrobno pokrájanú cibuľu, 1 lyžicu horčice, pokrájanú pažítku alebo petržlenovú vňať, 1 lyžicu sardelovej pasty, 100 g rastlinného masla.

Postup

Krok 1

Bryndzu vyšľaháme s maslom a postupne primiešame všetky ostatné suroviny.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 752
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

753

Podobné recepty:
  • Olivové jednohubky

    Olivové jednohubky

  • Nátierka z údenáča

    Nátierka z údenáča

  • Špargľová nátierka

    Špargľová nátierka

kuk