Pstruh s pečeňovou plnkou

1970-01-01

Ingrediencie

  • 4 pstruhov, 200 g kuracej pečene, 50 až 100 g strúhanky, 3 strúčiky cesnaku, 12 plátkov prerastenej slaniny, 1 cibuľu, citrón, soľ, mleté biele korenie, rascu, 150 g masla, hladkú múku.

Postup

Krok 1

Kuracie pečene pomelieme, zmiešame so strúhankou, osolíme a okoreníme. Na masle osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu a cesnak a vychladnuté primiešame k pečeni. Pstruha osolíme, pokvapkáme citrónom, naplníme pripravenou zmesou a zavinieme do plátkov slaniny. obalíme v múke s rascou a poukladáme na pekáč. Pridáme maslo. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov Celzia 20 až 30 minút. Podávame so zeleninovým šalátom a pečivom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 777
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

778

Podobné recepty:
  • Šalát z krabích prstov

    Šalát z krabích prstov

  • Hrča na labužnícky spôsob

    Hrča na labužnícky spôsob

  • Filé z tuniaka na florentínsky spôsob

    Filé z tuniaka na florentínsky spôsob

kuk