Plnená omeleta

1970-01-01

Ingrediencie

  • 2 vajcia, 3 lyžice polohrubej múky, 2,5 dl mlieka, 1 lyžičku cukru, soľ, 300 g kuracích pŕs, 2 šalotky, 1 lyžicu masla, 150 g mrazeného hrášku, 2,5 dl kyslej smotany, 2 lyžice provensálskeho korenia, 4 lyžice oleja.

Postup

Krok 1

Vajcia, múku, cukor, soľ a mlieko vymiešame a necháme odstáť. Na masle osmažíme pokrájanú šalotku, na rezance pokrájané mäso, pridáme hrášok a udusíme do mäkka. Pridáme kyslú smotanu premiešanú s vodou, soľou a provensálskym korením. Na oleji urobím z pripraveného cesta omelety, na ktoré dáme mäsovú zmes a preložíme na štvrtiny. Podávame so zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 776
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

777

Podobné recepty:
  • Kuracie prsia na šampiňónoch so smotanovou kurri omáčkou

    Kuracie prsia na šampiňónoch so smotanovou kurri omáčkou

  • Mäsová plnka

    Mäsová plnka

  • Kačica na provensálsky spôsob

    Kačica na provensálsky spôsob

kuk