Zapekaná kapusta s hubami

2015-09-29

Ingrediencie

  • 700 g ružičkovej kapusty, vodu, soľ, 50 g múky, 50 g masla, 1,5 l mlieka, čierne korenie, 100 g strúhaného syra, 250 g udusených húb, 1 zelenú papriku.

Postup

Krok 1

Kapustu uvaríme do mäkka, vodu zlejeme, kapustu vložíme do ohňovzdornej misy. Vo zvláštnej nádobe pripravíme bešamel do ktorého pridáme udusené huby, soľ a dobre zamiešame. Nalejeme na kapustu, posypeme postrúhaným syrom a posekanou zelenou paprikou a pečieme v horúcej rúre, kým syr nemá zlatohnedú farbu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1154
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1155

Podobné recepty:
  • Špenátové lasagne II

    Špenátové lasagne II

  • Špargľa s bryndzou a cestovinou

    Špargľa s bryndzou a cestovinou

  • Zeleninové rizoto

    Zeleninové rizoto

kuk