Špagety s mletým mäsom, kapustou a orechmi

1970-01-01

    Ingrediencie

    • 250 g špagiet, soľ, 1 lyžicu oleja, 1 cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, štipku mletej červenej štipľavej papriky, 1 lyžičku zázvoru, 200 g mletého bravčového mäsa, 200 g kapusty, 1 lyžicu sójovej omáčky, 3 lyžice posekaných orechov, petržlenovú vňať alebo vňať koriandru, 1 dl vína.

    Postup

    Krok 1

    Na panvici zohrejeme olej, pridáme pokrájanú cibuľu, cesnak a krátko osmažíme. Pridáme štipľavú papriku, zázvor, mleté mäso, na tenké rezance pokrájanú kapustu a miešame, až mäso zhnedne. Pridáme sójovú omáčku a víno, osolíme, podusíme a vmiešame uvarené špagety. Podávame posypané orechmi a petržlenovou alebo koriandrovou vňaťou.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 1225
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    1226

    Podobné recepty:
    • Guľky plnené údeným mäsom s kyslou kapustou

      Guľky plnené údeným mäsom s kyslou kapustou

    kuk