Tasmánske hovädzie
1970-01-01- komentárov
- Kategórie: Hovädzie mäso , Dusené mäso
Ingrediencie
- 300 g hovädzieho mäsa, 1dl kečupu, 1 lyžičku staročeského korenia, 1/2 lyžičky chilli, 1 lyžičku soli, 2 strúčiky cesnaku (pretlačený), 1dl vína (ružové, biele), 1dl vody, 1 lyžičku citrónovej šťavy, 1 lyžičku provensálskych bylín, sterilizovaný hrášok a kukuricu.
Postup
Krok 1
Mäso pokrájame na rezance a všetko spolu premiešame. Na noc necháme v chlade. Na panvici dusíme do mäkka. Ak zmes hustne podlejeme vodou. Nakoniec pridáme po jednej lyžice sterilizovaného hrášku a kukurice a necháme prehriať. Podávame na zemiakovej placke.