Pečené zemiaky s trebuľkovou omáčkou

1970-01-01

Ingrediencie

  • 0,5 kg veľkých zemiakov, 200 g bieleho smotanového jogurtu, 3 cibuľky s vňaťou, 3 šalotky, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžičku pikantnej horčice, 4 lyžice pokrájanej trebuľky.

Postup

Krok 1

Neošúpané zemiaky upečieme v rúre. Jogurt zmiešame s nadrobno pokrájanou cibuľou s vňaťou a šalotkami. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením, horčicou a trebuľkou. Premiešame. Pečené zemiaky dáme na tanier, do kríža narežeme, osolíme a prelejeme omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 971
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

972

Podobné recepty:
  • Pečené vajce v žemli

    Pečené vajce v žemli

  • Kapustové lokše

    Kapustové lokše

  • Pečené papriky s cibuľou

    Pečené papriky s cibuľou

kuk