Šumavské knedle

1970-01-01

Ingrediencie

  • 4 väčšie zemiaky, 4 rožky.

Postup

Krok 1

Zemiaky postrúhame, posolíme, premiešame a prebytočnú šťavu vylejeme. Rožky pokrájame na kocky, zmiešame s postrúhanými zemiakmi a necháme odstáť na dobu, pokým zovrie voda na ich varenie. Z masy mokrými rukami tvarujeme gule s priemerom asi 5 cm a varíme ich v osolenej vode asi 15 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 884
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

885

Podobné recepty:
  • Viedenský zemiakový šalát s kuracími prsiami

    Viedenský zemiakový šalát s kuracími prsiami

  • Juhočeská plnka

    Juhočeská plnka

  • Tartiflette

    Tartiflette

kuk