Segedínska kotleta

1970-01-01

Ingrediencie

  • 4 väčšie kotlety, masť, 500 g kyslej kapusty, 1/2 l kyslej smotany, 1 veľkú cibuľu, 1 lyžičku mletej červenej papriky, mletú rascu, 3 strúčiky cesnaku, soľ.

Postup

Krok 1

Kotlety mierne naklepeme, osolíme a opečieme ich na horúcom tuku z oboch strán. Na tom istom tuku krátko osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu, primiešame mletú červenú papriku, premiešame, na cibuľu poukladáme opečene kotlety, podlejeme vodou, prikryjeme a dusíme. Keď je mäso polomäkké, pridáme rascu, prelisovaný cesnak, kapustu, prikryjeme a dodusíme. Keď je mäso mäkké, primiešame smotanu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 820
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

821

Podobné recepty:
  • Marináda na ryby a mäso

    Marináda na ryby a mäso

  • Horniacky pekáč

    Horniacky pekáč

  • Plnené zemiakové hniezdo

    Plnené zemiakové hniezdo

kuk