Bravčové azu

2015-12-14

Ingrediencie

  • trochu Bravčové stehno
  • trochu cibuľu
  • trochu hrášok
  • trochu soľ
  • trochu mleté čierne korenie
  • trochu kečup
  • 1 lyžica červeného vína
  • trochu strojovú šunka
  • trochu vývar.

Postup

Krok 1

Mäso nakrájame na rezance. Cibuľu pokrájanú na kocky opražíme na malom množstve oleja, pridáme pokrájané mäso, ktoré orestujeme do biela, posolíme, okoreníme, pridáme hrášok, strojovú šunku pokrájanú na rezance, premiešame. Dusíme 2 až 3 minuty, pridáme kečup a opäť premiešame. Pridáme červené víno, trochu vývaru a dusíme pod pokrievkov asi 5 minút. Dochutíme podľa chuti. Podávame s ryžou alebo opekanými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1981
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1982

Podobné recepty:
  • Čevabčiči

    Čevabčiči

  • Jánošíkov vrkoč

    Jánošíkov vrkoč

  • Bravčové s jablkami

    Bravčové s jablkami

kuk