Labužnícky guláš

1970-01-01

Ingrediencie

  • 600 g hovädzieho predného mäsa, 50 g masti, 500 g cibule, soľ, mleté čierne korenie, lyžičku mletej červenej papriky, 1 feferónku, 2 lyžice rajčinového pretlaku, lyžicu hladkej múky, 1 kocku masoxu, majoránku.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na kocky. Nadrobno pokrájanú cibuľu usmažíme na masti do zlatista, pridáme mäso, soľ, mleté čierne korenie, papriku, pokrájanú feferónku, pretlak a necháme vydusiť na tuk. Guláš zaprášime múkou, krátko osmažíme, podlejeme tromi naberačkami horúcej vody, pridáme masox a varíme, až mäso zmäkne a tuk sa začne oddeľovať od šťavy. Nakoniec posypeme majoránkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1247
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1248

Podobné recepty:
  • Mexický guláš

    Mexický guláš

  • Mäso s bazalkou

    Mäso s bazalkou

  • Vyprážané varené hovädzie mäso - jedlo zo zvyškov

    Vyprážané varené hovädzie mäso - jedlo zo zvyškov

kuk