Kurča s plnkou pre diabetickú diétu

1970-01-01

Ingrediencie

  • 1 kurča, 1 staršie pečivo, mlieko, 1 vajce, 40 g póru, 40 g kapie, soľ, muškátový oriešok, 40 g hydinovej pečene. Šalát: 800 g mrkvy, citrónovú šťavu, cukor, umelé sladidlo, chren.

Postup

Krok 1

Pečivo pokrájame na kocky, zvlhčíme mliekom, pridáme vajce, soľ, muškátový oriešok a premiešame. Pór, pečeň a kapiu pokrájame na rezančeky a pridáme k plnke. Kurča osolíme a naplníme plnkou. Vložíme do pekáča, podlejeme vodou a pečieme vo vyhriatej rúre. Podávame varené zemiaky a mrkvový šalát s chrenom. Mrkvu najemno postrúhame, pridáme citrónovú šťavu, cukor alebo umelé sladidlo. Najemno postrúhané chren alebo zmiešame s mrkvou, alebo použijeme ako ozdobu, pridaním do stredu porcie postrúhanej mrkvy.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 682
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

683

Podobné recepty:
  • Plnka do pečeného kurčaťa s balkánskym syrom

    Plnka do pečeného kurčaťa s balkánskym syrom

  • Horiaci guláš

    Horiaci guláš

  • Pomaly pečená kačica takmer bez práce

    Pomaly pečená kačica takmer bez práce

kuk