Jemná žemľová knedľa

1970-01-01

Ingrediencie

  • 1 staršie pečivo, 1,5 dl mlieka, 2 žĺtky, 2 bielka, soľ, petržlenovú vňať, okolo 100 g hrubej múky.

Postup

Krok 1

Pečivo nakrájame na kocky, zvlhčíme mliekom, pridáme žĺtky, soľ, hrubú múku, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať a vmiešame z bielkov ušľahaný sneh. Vytvarujeme knedľu a vložíme do osolenej vriacej vody. Varíme asi 20 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1107
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1108

Podobné recepty:
  • Orientálna zelenina k bifteku

    Orientálna zelenina k bifteku

  • Poľská kapusta

    Poľská kapusta

  • Parená knedľa

    Parená knedľa

kuk