Hrnčeková knedľa

1970-01-01

Ingrediencie

  • 1 pečivo, 2 žĺtky, 2 bielka, hrnček mlieka, hrnček hrubej múky, soľ.

Postup

Krok 1

Pečivo pokrájame na kocky, osolíme, pridáme žĺtky, mlieko a hrnček hrubej múky. Premiešame, pridáme sneh z dvoch bielkov. Hrnčeky vymastené olejom naplníme cestom a varíme prikryté vo vodnom kúpeli 30 minút. Knedle vyklopíme a nakrájame niťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1310
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1311

Podobné recepty:
  • Základná francúzka majonéza

    Základná francúzka majonéza

  • Škoricové jablká

    Škoricové jablká

  • Paprikové zemiaky

    Paprikové zemiaky

kuk