Plnená bravčová panenka

1970-01-01

Ingrediencie

  • 300 g bravčovej panenky, 250 g špenátu, špargľu, 2 stredne veľké mrkvy, bylinky (kôpor, petržlenovú vňať, rozmarín), maslo, korenie, soľ, bujón (z kocky).

Postup

Krok 1

Špenát udusíme na troche tuku. Pridáme k nemu prelisovaný cesnak a odstavíme. Z panenky vytvoríme plát, ktorý na tenko vyklepeme. Plát mäsa osolíme a okoreníme. Navrstvíme naň udusený špenát, posypeme bylinkami, navrstvíme postrúhanú mrkvu a zviniem do rolády. Roládu previažme motúzikom alebo spevníme ihlicami. Roládu opražíme na masle a preložíme na pekáč. Podlejeme vývarom a prikrytú alobalom pečieme asi 15 minút. Alobal odstránime, podľa potreby odlejeme a pečieme ďalších 30 minút. Ako prílohu podávame špargľu

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1489
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1490

Podobné recepty:
  • Teľacie stehno pečené so šunkou

    Teľacie stehno pečené so šunkou

  • Fazuľovo mäsový guláš

    Fazuľovo mäsový guláš

  • Kyslá kapusta zapekaná s údeným mäsom a so zemiakm

    Kyslá kapusta zapekaná s údeným mäsom a so zemiakm

kuk