Debrecínske bravčové kotlety
2016-04-22- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Dusené mäso
- Počet porcií : 2
- Čas prípravy : 15 min.
- Čas varenia : 40 min.
- Celkový čas : 55 min.
Popis
Kotlety s klobásou a slaninkou v chutnej omáčke.
Ingrediencie
- 4 ks rezne z bravčového karé
- 1 hlávka väčšiu cibuľu
- 50 g slaniny
- 100 g debrecínskej klobásy
- 3 ks rajčiny
- 2 ks zelené papriky
- masť
- mletú červenú papriku
- soľ
- vegeta
Postup
Krok 1
Rezne naklepeme, okrajové blany narežeme, osolíme, posypeme vegetou a opečieme na horúcom tuku z oboch strán. Odložíme ich na teplom tanieri na teplé miesto.
Krok 2
Rajčiny ošúpeme a nakrájame na kocky. Papriku tiež nakrájame na kocky. Do výpeku po mäse dáme nadrobno pokrájanú cibuľu, osmažíme ju, pridáme zelenú papriku a rajčiny. Krátko podusíme a pridáme opražené mäso. Podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Slaninu nakrájame na kocky a opražíme ich. Pridáme na rovnako veľké kocky pokrájanú klobásu, mletú červenú papriku, premiešame a krátko osmažíme. Slaninu a klobásu pridáme k mäsu.