Debrecínske bravčové kotlety

2016-04-22
  • Počet porcií : 2
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Čas varenia : 40 min.
  • Celkový čas : 55 min.

Popis

Kotlety s klobásou a slaninkou v chutnej omáčke.

Ingrediencie

  • 4 ks rezne z bravčového karé
  • 1 hlávka väčšiu cibuľu
  • 50 g slaniny
  • 100 g debrecínskej klobásy
  • 3 ks rajčiny
  • 2 ks zelené papriky
  • masť
  • mletú červenú papriku
  • soľ
  • vegeta

Postup

Krok 1

Rezne naklepeme, okrajové blany narežeme, osolíme, posypeme vegetou a opečieme na horúcom tuku z oboch strán. Odložíme ich na teplom tanieri na teplé miesto.

Krok 2

Rajčiny ošúpeme a nakrájame na kocky. Papriku tiež nakrájame na kocky. Do výpeku po mäse dáme nadrobno pokrájanú cibuľu, osmažíme ju, pridáme zelenú papriku a rajčiny. Krátko podusíme a pridáme opražené mäso. Podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Slaninu nakrájame na kocky a opražíme ich. Pridáme na rovnako veľké kocky pokrájanú klobásu, mletú červenú papriku, premiešame a krátko osmažíme. Slaninu a klobásu pridáme k mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1175
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1176

Podobné recepty:
  • Teľací perkelt I

    Teľací perkelt I

  • Hovädzie mäso na mrkve

    Hovädzie mäso na mrkve

  • Pomaly pečené bravčové koleno

    Pomaly pečené bravčové koleno

kuk