Tatarák z lososa

1970-01-01

Ingrediencie

  • 500 g čerstvého lososa, 1 kus šalotky, čerstvo podrvené čierne korenie, 1 citrón, 0,5 dl bieleho vína, 1 lyžicu nadrobno pokrájaného kôpru, soľ, 1 limetku, olivový olej, 1 lyžicu dijonskej horčice, plátky francúzskej bagety, maslo.

Postup

Krok 1

Kože zbaveného a vykosteného lososa nasekáme na veľmi jemne. Pridáme nadrobno pokrájanú šalotku a kôpor. Primiešame soľ, korenie, citrónovú šťavu, víno, horčicu, olej. Premiešame. Podávame na plátkoch na masle opečenej bagety. Ozdobíme limetkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 898
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

899

Podobné recepty:
  • Vyprážaný kapor na francúzsky spôsob

    Vyprážaný kapor na francúzsky spôsob

  • Treska plnená špenátom

    Treska plnená špenátom

  • Morské rybičky na šampanskom

    Morské rybičky na šampanskom

kuk