Šalát z darov mora

1970-01-01

Ingrediencie

  • 500 g morských živočíchov, 125 g masla, 1 lyžicu nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate, 6 nepoškodených zemiakov, 3 rajčiny, 3 strúčiky cesnaku.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvaríme v šupke v poriadne osolenej vode (200 g soli). Z alobalu vytvarujeme tri misky, ktoré vložíme do pekáča. Morské živočíchy sparíme, precedíme a vysypeme do jednej z misiek. Posypeme petržlenovou vňaťou, osolíme a na vrch poukladáme maslo. Do druhej z misiek dáme 3 rajčiny a do tretej uvarené zemiaky, na šupke ktorých uschla soľ. Pekáč vložíme do grilu a grilujeme asi 15 minút. Na každý tanier dáme dva zemiaky, 1 rajčinu a 1/3 morských živočíchov aj s maslovou šťavou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 918
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

919

Podobné recepty:
  • Treska zapečená so zeleninou

    Treska zapečená so zeleninou

  • Polievka z úhora na spôsob Pompadour

    Polievka z úhora na spôsob Pompadour

  • Fettuccine s krabím mäsom a kaviárom

    Fettuccine s krabím mäsom a kaviárom

kuk