Gazdinkin rezeň

2018-02-21

Popis

Gazdinkin rezeň

Ingrediencie

  • 4 ks bravčové rezne
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 60 g údeného jazyka
  • 100 g čerstvého kravského syra
  • 1 lyžica strúhaného chrenu
  • 1 lyžica múky
  • vajcia
  • strúhanku
  • olej na vyprážanie
  • soľ

Postup

Krok 1

Bravčové rezne naklepeme, syr vymiešame s chrenom, mletým čiernym korením a soľou. Na polovicu rezňa položíme jeden až dva plátky jazyka, navrstvíme na ne plnku, prikryjeme dvomi plátkami jazyka. Rezeň preložíme cez polovicu, okraje mierne naklepeme aby sa rezeň dobre spojil. Rezeň obalíme v múke, vo vajciach a v strúhanke. Obalené rezne vypražíme na oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1573
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1574

Podobné recepty:
  • Viedenská pečeň s cibuľkou

    Viedenská pečeň s cibuľkou

  • Mäsovo špagetový wok

    Mäsovo špagetový wok

  • Perkelt gölödör

    Perkelt gölödör

kuk