Bravčové kotlety Koliba

2015-12-15

Ingrediencie

  • 750 g bravčového karé
  • 250 g oštiepka
  • 175 g oleja
  • 250 g sterilizovaného leča
  • 50 g feferóniek
  • 100 g kečupu
  • 100 g šampiňónov
  • trochu soľ.

Postup

Krok 1

Z karé odstránime postrannú kosť a nasekáme plátky. Naklepeme ich, osolíme a opečieme na oleji z oboch strán. Opečené kotlety z tuku vyberieme, do výpeku pridáme nakrájané šampiňóny, zarestujeme, pridáme lečo, pokrájané feferónky a kečup. Podľa chuti osolíme. Pripravenú zmes položíme na opečené kotlety, prikryjeme plátkami oštiepka a v rúre zapečieme. Podávame s hranolčekmi alebo opečenými zemiakmi a so zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1915
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1916

Podobné recepty:
  • Sýte zapečené mäso

    Sýte zapečené mäso

  • Teľacie líčka so zeleninou

    Teľacie líčka so zeleninou

  • Pečené karbonátky

    Pečené karbonátky

kuk