Bravčové kotlety Koliba
2015-12-15- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Dusené mäso
Ingrediencie
- 750 g bravčového karé
- 250 g oštiepka
- 175 g oleja
- 250 g sterilizovaného leča
- 50 g feferóniek
- 100 g kečupu
- 100 g šampiňónov
- trochu soľ.
Postup
Krok 1
Z karé odstránime postrannú kosť a nasekáme plátky. Naklepeme ich, osolíme a opečieme na oleji z oboch strán. Opečené kotlety z tuku vyberieme, do výpeku pridáme nakrájané šampiňóny, zarestujeme, pridáme lečo, pokrájané feferónky a kečup. Podľa chuti osolíme. Pripravenú zmes položíme na opečené kotlety, prikryjeme plátkami oštiepka a v rúre zapečieme. Podávame s hranolčekmi alebo opečenými zemiakmi a so zeleninovým šalátom.