Šalát rožňovského údenára

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 údeného mäsa, 300 g šunky, 2 cibule, 2 kapie, sterilizované uhorky, sterilizované šampiňóny, kečup, horčicu, olej, postrúhaný chren, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Údené mäso, šunku, uhorky, cibuľu, kapiu a šampiňóny pokrájame na rezančeky. Pridáme horčicu a kečup, všetko dobre premiešame, dochutíme soľou a korením. Ozdobíme postrúhaným chrenom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 735
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

736

Podobné recepty:
  • Srbský pikantný nálev

    Srbský pikantný nálev

  • Hlávkový šalát so šťaveľom

    Hlávkový šalát so šťaveľom

  • Rajčiakový šalát II

    Rajčiakový šalát II

kuk