Morčacie prsia na kiwi

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g morčacích pŕs, kiwi, mandarínky, soľ, sójovú omáčku, citróny, maslo, olej, mleté korenie, šľahačku.

Postup

Krok 1

Kiwi očistíme a pokrájame na kolieska. Mandarínky očistíme a rozdelíme na mesiačiky. Rezne vyklepeme, okoreníme, osolíme a na oleji opečieme z každej strany 5 minút. Vyberieme ich a do výpeku pridáme vermút, sójovú omáčku, šľahačkovú smotanu a necháme 4 minúty povariť. Ochutíme soľou a korením, pridáme mandarínky a dusíme za stáleho veľmi opatrného miešania asi 20 minút. Pridáme mäso, pokvapkáme ho citrónovou šťavou, zohrejeme a ihneď podávame. Na tanieri upravíme mäso, prelejeme šťavou, s mandarínkami, obložíme kolieskami kiwi a opečenými zemiakovými kroketami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1014
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1015

Podobné recepty:
  • Pečená hus I

    Pečená hus I

  • Kurča na zelenine

    Kurča na zelenine

  • Kuracie mäso s bielou omáčkou

    Kuracie mäso s bielou omáčkou

kuk