Bravčové rezne na šampiňónoch

2015-12-16

Ingrediencie

  • 500 g bravčového mäsa zo stehna
  • 250 g šampiňónov
  • trochu soľ
  • 4 lyžička oleja
  • 1 ks cibuľu
  • trochu mleté čierne korenie
  • 1 lyžica posekanej petržlenovej vňate
  • trochu vývar z kostí
  • trochu zelený hrášok
  • trochu ryžu.

Postup

Krok 1

Bravčové stehno umyjeme a narežeme na rezne. Naklepeme, posolíme a opečieme na horúcom oleji po obidvoch stranách. Vyberieme ich a na masti speníme cibuľu. Pridáme pokrájané šampiňóny, posolíme, okoreníme, vložíme mäso, podlejeme vývarom a dusíme. Mäkké mäso poukladáme na misu. Do omáčky dáme posekanú petržlenovú vňať a chvíľu podusíme. Mäso obložíme dusenou ryžou a zeleným hráškom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1516
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1517

Podobné recepty:
  • Hroboňovská huspenina

    Hroboňovská huspenina

  • Kyslá kapusta zapekaná s údeným mäsom a so zemiakm

    Kyslá kapusta zapekaná s údeným mäsom a so zemiakm

  • Mäso zapečené s jablkami a zemiakmi

    Mäso zapečené s jablkami a zemiakmi

kuk