Mäso s arašidovou omáčkou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 až 700 g mäsa, (kuracie prsia, bravčové stehno, hovädzie), 2 až 3 strúčiky cesnaku, 2 cibule, 250 g šampiňónov (ale nemusia byť), 2 až 3 lyžice arašidového masla, olej, soľ, mleté čierne korenie, 1 dl vývaru-(masox), čili paprička.

Postup

Krok 1

Rozohrejeme olej a opražíme nakrájané šampiňóny ktoré z oleja vyberieme. Na tom istom oleji opražíme do sklovita nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pretlačený cesnak, na kocky pokrájané mäso, korenie, soľ a čili papričku. Podlejeme vývarom a dusíme do mäkka. Na záver pridáme arašidové maslo. Omáčku podľa potreby rozriedime vývarom. Do hotovej omáčky pridáme opražené šampiňóny Podávame s ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1409
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1410

Podobné recepty:
  • Mäsové fondue

    Mäsové fondue

  • Večera starého mládenca

    Večera starého mládenca

  • Teľacie na paprike II

    Teľacie na paprike II

kuk