Mäso s arašidovou omáčkou
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Dusené mäso
Ingrediencie
- 500 až 700 g mäsa, (kuracie prsia, bravčové stehno, hovädzie), 2 až 3 strúčiky cesnaku, 2 cibule, 250 g šampiňónov (ale nemusia byť), 2 až 3 lyžice arašidového masla, olej, soľ, mleté čierne korenie, 1 dl vývaru-(masox), čili paprička.
Postup
Krok 1
Rozohrejeme olej a opražíme nakrájané šampiňóny ktoré z oleja vyberieme. Na tom istom oleji opražíme do sklovita nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pretlačený cesnak, na kocky pokrájané mäso, korenie, soľ a čili papričku. Podlejeme vývarom a dusíme do mäkka. Na záver pridáme arašidové maslo. Omáčku podľa potreby rozriedime vývarom. Do hotovej omáčky pridáme opražené šampiňóny Podávame s ryžou.