Karfiol v náleve

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 väčší karfiol, lyžičku kyseliny citrónovej, DEKO, bobkový list.

Postup

Krok 1

Umytý karfiol rozoberieme na ružičky, ktoré vložíme do vriacej vody s kyselinou citrónovou aby zbelel. Varíme len chvíľku, potom ružičky necháme trochu vychladnúť. Ukladáme do pohárov a zalejeme nálevom z DEKA. Pridáme bobkový list a sterilizujeme cca 20 min.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 900
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

901

Podobné recepty:
  • Švajčiarska omeleta

    Švajčiarska omeleta

  • Prekladané zemiaky s dusenými hubami

    Prekladané zemiaky s dusenými hubami

  • Karbonátky zo sušených hríbov

    Karbonátky zo sušených hríbov

kuk