Zeleninové 'máčanky'

2015-09-29

Ingrediencie

  • Mrkvu, cuketu, uhorky, papriku, kaleráb, cviklu, reďkovku, citrón alebo citrónovú šťavu. Na omáčku: jogurt, uhorku, citrónovú šťavu, cibuľu, rozotretý cesnak, čierne korenie, med.

Postup

Krok 1

Zeleninu nakrájame na pásiky a namočíme ich do chladnej, citrónovou šťavou ochutenej, vody a vložíme na 30 minút do chladničky. Suroviny potrebné na omáčku rozmixujeme, vylejeme do misky a ozdobíme mätou priepornou. Zeleninu scedíme. Zeleninové kúsky berieme do prstov, namáčame v omáčke a jeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1078
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1079

Podobné recepty:
  • Chrumkavé fašírky

    Chrumkavé fašírky

  • Tekvica v cícerovom cestíčku

    Tekvica v cícerovom cestíčku

  • Zemiaky s ďumbierom

    Zemiaky s ďumbierom

kuk