Zapečené baklažány s ementálom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 väčšie baklažány, 40 g masla, 60 g ementálskeho syra, soľ, mleté čierne korenie, 2 dl smotany 12 %, 10 g hladkej múky.

Postup

Krok 1

Baklažány olúpeme, umyjeme a pokrájame na plátky. Ohňovzdornú misu vymastíme maslom a dáme do nej vrstvu baklažánov, posypeme postrúhaným ementálom, osolíme, okoreníme a striedame vrstvy. Vo vyhriatej rúre zapečieme. Do smotany rozmiešame múku, baklažány zalejeme a znovu zapečieme. Podávame horúce.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 961
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

962

Podobné recepty:
  • Zemiakovo-paprikový guláš

    Zemiakovo-paprikový guláš

  • Rezne zo sójových plátkov

    Rezne zo sójových plátkov

  • Pečené vajce

    Pečené vajce

kuk