Pečeňová nátierka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g bravčovej pečene, 100 g cibule, 80 g oleja, 20 g rajčiakového pretlaku, citrónová kôra, mleté čierne korenie, 10 g strúhanky, soľ.

Postup

Krok 1

Bravčovú pečeň umyjeme a zomelieme, pridáme pokrájanú cibuľu a dusíme na rozpálenom oleji, pridáme rajčiakový pretlak, citrónovú kôru, okoreníme a pridáme strúhanku. Spolu dusíme asi 15 minút a nakoniec osolíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 925
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

926

Podobné recepty:
  • Fazuľová nátierka bez váženia

    Fazuľová nátierka bez váženia

  • Tatársky biftek II

    Tatársky biftek II

  • Falošná treska II

    Falošná treska II

kuk