Hovädzie mäso na oleji

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g hovädzieho zadného, 80 g oleja, 80 g cibule, 100 g rajčiakového pretlaku, mletá červená paprika, 200 g leča, 1 feferón, mleté čierne korenie, 1 1/2 dl smotany 12%, 60 g slaniny.

Postup

Krok 1

Umyté mäso nakrájame na rezance, dáme na rozpálený olej, pridáme pokrájanú cibuľu, rajčiakový pretlak, červenú papriku a spolu dusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme lečo, pokrájaný feferón, okoreníme a chvíľu spolu podusíme. Pred podávaním polievame smotanou a ozdobíme hrebienkom opraženej slaniny. Podávame s haluškami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1039
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1040

Podobné recepty:
  • Obložené hovädzie rezne

    Obložené hovädzie rezne

  • Roštenka so šunkou a pečeným vajcom

    Roštenka so šunkou a pečeným vajcom

  • Viedenské hovädzie filé s tekvicou na mede

    Viedenské hovädzie filé s tekvicou na mede

kuk