Jablkový pretlak so šľahačkou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g jabĺk, 60 g práškového cukru, 1/2 balíka vanilínového cukru, 1 g škorice, 1 g klinčekov, 8 piškót, 1 1/2 dl šľahačkovej smotany.

Postup

Krok 1

Očistené jablká uvaríme v sirupe, pripravenom z vody, cukru, vanilínového cukru, celej škorice a klinčekov. K napoly uvareným jablkám pridáme piškóty a varíme, až kým sa rozpadnú. Všetko pretrieme cez sito, dáme do misky a na vychladnuté ozdobnou trubicou kladieme vyšľahanú šľahačku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 747
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

748

Podobné recepty:
  • Smotanová kávová zmrzlina

    Smotanová kávová zmrzlina

  • Jahodový koktail

    Jahodový koktail

  • Dobošový medovník

    Dobošový medovník

kuk