Zemiaky zapečené s karfiolom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g karfiolu, soľ, 500 g zemiakov, 100 g slaniny, 50 g masla, 60 g cibule, 2 vajcia, 20 g hladkej múky.

Postup

Krok 1

Očistený karfiol uvaríme v slanej vode do mäkka a necháme odkvapkať. Potom ho rozoberieme na ružičky. Zemiaky predtým uvarené a cibuľu nakrájame na plátky. Slaninu nakrájame na kocky a opražíme na rozohriatom masle do zlatista. Vajcia rozšľaháme s múkou, vmiešame karfiol, slaninu a vložíme do nákypovej formy, ktorú sme vopred vymastili. Pečieme v rúre asi 20 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1010
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1011

Podobné recepty:
  • Omáčka z medvedieho cesnaku s chlebovými krutonkami

    Omáčka z medvedieho cesnaku s chlebovými krutonkami

  • Opečený baklažán s kuracím mäsom

    Opečený baklažán s kuracím mäsom

  • Kapustové taštičky s mäsom

    Kapustové taštičky s mäsom

kuk