Ovocný rôsol

2015-09-29

Ingrediencie

  • 25 g želatíny, pol litra vody (alebo šťavu z kompótu), citrón.

Postup

Krok 1

Želatínu nasypeme do odmeraného množstva šťavy a metličkou prešľaháme. Necháme najmenej 30 minút nabotnať. Potom želatínu necháme zohriať (nevariť!) za stáleho miešania a zahrievame do 60 stupňov, až sa želatína celkom rozpustí. Potom zalejeme už upečený ovocný koláč a necháme v chladničke stuhnúť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 770
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

771

Podobné recepty:
  • Karamelové hviezdičky

    Karamelové hviezdičky

  • Krémový sušienkový pohár

    Krémový sušienkový pohár

  • Pomarančová limonáda

    Pomarančová limonáda

kuk