Rajčiakový šalát I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g rajčiakov, 2 cibule, soľ, mleté čierne korenie, 2 strúčiky cesnaku, umelé sladidlo, ocot, nadrobno posekaná čerstvá zelená petržlenová vňať

Postup

Krok 1

Umyté rajčiaky pokrájame na kolieska a vložíme do misy na prípravu šalátu. Pridáme nadrobno posekanú očistenú cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, rozotretý cesnak, podľa chuti umelé sladidlo, ocot a nadrobno posekanú čerstvú zelenú petržlenovú vňať. Všetko zľahka premiešame a necháme 2 hodiny odstáť. Podávame k hlavnej rastlinnej aj živočíšnej skupine, ale aj ako samostatné jedlo s čiernym celozrnným chlebom alebo pečivom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1352
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1353

Podobné recepty:
  • Hlávkový šalát s kôprom

    Hlávkový šalát s kôprom

  • Patizónový šalát

    Patizónový šalát

  • Dusený špenát s cesnakom

    Dusený špenát s cesnakom

kuk