Poľské kopýtka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg zemiakov uvarených v šupke, 1 vajce, 350 g hladkej múky, slaninu, cibuľu.

Postup

Krok 1

Studené ošúpané zemiaky postrúhame, pridáme vajce a múku a rýchle spracujeme. Z cesta tvarujeme valčeky hrubé asi 3 cm, ktoré šikmo nakrájame na kúsky široké asi 2 cm. Kopýtka nahádžeme do vriacej vody a varíme ich pokým nevyplávajú na povrch. Prelejeme ich masťou a slaninou pokrájanou na malé kocky a opraženou spolu s cibuľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1130
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1131

Podobné recepty:
  • Moravský zemiakový šalát

    Moravský zemiakový šalát

  • Falošná majonéza

    Falošná majonéza

  • Bezvaječná majonéza

    Bezvaječná majonéza

kuk