Detviansky rezeň
2016-04-22- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Dusené mäso
- Počet porcií : 4
- Čas prípravy : 20 min.
- Čas varenia : 30 min.
- Celkový čas : 50 min.
Popis
Rezne plnené šunkou a syrom, zapekané a udusené domäkka.
Ingrediencie
- 300 g bravčového mäsa
- soľ
- horčicu
- 80 g šunky
- 60 g eidamského syra
- 40 g múky
- 40 g olej
Postup
Krok 1
Rezne na tenko naklepeme, osolíme, potrieme horčicou, poukladáme na ne plátky šunky a syra, preložíme napoly, spojíme ihlicou alebo špáradlom, obalíme v múke a opečieme z oboch strán do červena. Podlejeme ich vodou a dodusíme do mäkka.
Krok 2
Podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou so zeleninovým šalátom.